Bad Bramstedt 2003

Staserne hadde bare så vidt fått pakket ut horn og slagverk etter turen i år, før det gikk ut et bud fra Stasminister Anne: Det er oppslag i VG, 9. juli s. 33-34, fra Bad Bramstedt: Pølser, øl og horn-musikk.

Her gis det en fornøyelig og riktig beskrivelse av det som skjer i denne byen, halveis mellom Kiel og Hamburg, når nær 1500 musikanter invaderer kafeer, restauranter, åpne plasser der det går an å spille litt ekstra, gater, fortauer, der det også går an å spille litt ekstra. Tyskerne elsker dette, og det gjør nordmenn også, nå de kan få pølser, øl og schnaps mellom notebladene. Her er både Ålvik Musikklag, Bestum Stasmusikk, Musikkselskapet Mellom-Blæs , Karasjok Musikkorps, Oppsal janitsjar og Tempo-Høybråten behørig nevnt.

Ølteltet midt i sentrum er muligens det aller viktigste - der inne skjønner du at du er på ompastevne i Tyskalnd!

Journalisten har jo fått med seg det viktigste - danseføttene til Stasen og Mellom-Blæs, tidvis oppå bordene, og det lille uhellet som rammet en av Staserne. En av hornistene ble skadet på dansegulvet, men gjennomførte paraden dagen etter, blivende trillet i en handlevogn fra Super'n! Artiklen er selvfølgelig prydet med bilder, disse skal vi prøve å få tak i.

Ja, ja folkens, slik er det å ha paprazziene rundt seg. men etter flere års deltagelse her nede, opptreden under VM i friidrett i gøteborg og offisiell leverandør av musikk under VM på ski i Trondheim har vi fått erfaring i dette. Og som tidlgere uttalt, når journalister og fotografer summer rundt Stasen, er det ikke gått å se hvem soom er de gentlige papazzier. Og faktisk, trening og tilstedeværelse av vår Næravis kommer også godt med!

Denne omtalen og kvalitetsbevisste research var det frilansjournalist Dag Forbak som sto for.

Hovedmenyen


Denne siden redigeres av Cyberminister Erik Bye.