Staselig konsert med koret: Vestre Aker Dusjlag

De to dirigentene: Kjetil Myhre (Stasen) og Kristin Groven Holmboe (Dusjlaget) formelig gnistrer i Ullern avis/Akersposten i avisens oppslag 15. desmber 2004 om konserten vår i Ullern kirke 19. desember. Igjen har Stasen fått oppmerksomhet i avisen -Vår næravis. Denne gangen fortjenestefullt sammen med Dusjlaget. Forberedelsene var sånn det ser ut på bildet, og konserten ble en minnerik opplevelse - for Dusjerne, for Staserne og etter alt og dømme for publikum, i en nær fullsatt kirke.

På programmet sto spilling av Stasen alene, sang av Dusjlaget alene, kor og korps sammen i noen nummer, og det hele ble avsluttet med Deilig er jorden der den fullsatte kirken sang så orgelet nær ble overdøvet. Snakk om stemning. Dette var åpenbart to musikkenheter som sto til hverandre. Med bare 1 times forberedelse i starten av desember, litt rolig gjennomkjøring en time før konserten på søndag, sier dette noe om kvaliteteten og konsentrasjoenn hos aktørene - dirigentene medregnet og vel så det!

Av detaljer fra programmet må nevnes at to av fellesnummerne var arrangert av Kjetil, Stasen's dirigent: Deck the hall og Adeste Fidelis. Her fikk virkelig korkesteret utfolde seg! I tillegg byttet de to dirigentene dirigeringsmålgruppe. Særlig var kordirigenten svært fornøyd med å få dirigere et korps. Og hun var også flink! Etter min mening (red) ble dette en fin og stemningsfull juekonsert. Publikum så ut til å stortrives. Dette frister til gjentakelse.

Noen bilder fra konserten finner du her.

Hovedmenyen


Ansvarlig redaktør: Cyberminister Erik Bye.